De mooiste design vazen voor je interieur

In dit artikel vindt u de mooiste vazen om uw interieur naar een hoger leven te tillen. Lees snel verder en ontdek de perfecte vaas.

Zoekt u design vazen? Wij zetten de mooiste vazen voor u op een rijtje

Zoekt u de mooiste design vazen voor uw interieur? Vazen zijn onmisbaar in huis. Ze zijn niet alleen te gebruiken om een prachtig boeket in neer te zetten. Nee, het zijn tevens zeer mooie decoratieve items. Zoekt u een unieke vaas die precies bij uw interieurstijl past? Dan is het niet altijd even eenvoudig om deze te vinden. Geen nood, want wij hebben de mooiste design vazen voor uw interieur op een rijtje gezet. Zo wordt kiezen straks wel heel eenvoudig!

Bubble Green design vaas

Zoekt u een mooie design vaas, dan is de Bubble Green vaas zeker een aanrader. Deze groene vaas is helemaal on trend en beschikt over bubbels die in het glas zijn ontstaan tijdens het maakproces. Hierdoor heeft elke vaas een unieke uitstraling. U kunt de Bubble Green vaas bestellen voor slechts €79,95.

Earth design vaas

Ook een hele mooie design vaas, is de design vaas Earth. Dit is een zeer populaire bruine vaas die goed past bij de nieuwste decoratietrends. Vanwege de warme en aardse uitstraling van de vaas, is dit een echte eyecatcher voor uw interieur. U kunt de design vaas Earth kopen voor €89,95.

Deep Purple design vaas

De Deep Purple design vaas heeft een mooie aubergine kleur en beschikt over bubbels in het glas, wat zorgt voor een speels effect. De vaas heeft een prachtige vorm en zorgt voor een warme uitstraling in uw interieur. De Deep Purple design vaas is te bestellen voor  €52,95.

Pretty Pink design vaas

De Pretty Pink design vaas is een handgemaakte lichtroze vaas. Het bijzondere aan deze design vaas is toch wel de bijzondere structuur van het glas. Deze vaas is zeer geschikt voor de lente en het voorjaar en brengt in de wintermaanden een vrolijke sfeer in huis. U kunt de Pretty Pink design vaas bestellen voor  €64,95.

Adelaide design vaas

De Adelaide design vaas is ook een prachtige design vaas. De zwarte vaas is vervaardigd uit hoogwaardig glas en heeft een mooie licht-turquoise kleur. Ook beschikt de vaas aan de buitenkant over een doffe afwerking. Indien u liever een glanzende vaas wilt, kunt u hem ook ietwat schoonmaken aan de buitenkant met olijfolie. U kunt de Adelaide design vaas al bestellen voor €137,95.

Milano Domestic design vaas

De Milano Domestic design vaas is een prachtige vaas die gemaakt is van transparant bruin glas. U kunt de vazen in zowel kleine als grote varianten bestellen. En dat niet alleen, want de vazen zijn ook in verschillende vormen beschikbaar. Deze design vazen zijn handgemaakt en stuk voor stuk uniek. Tevens kunt u er bijpassende accessoires bij bestellen, zoals een mooie schaal en theelichtjes. U bestelt de Milano Domestic design vaas voor €79,95.

Kopenhagen design vaas

De Kopenhagen design vaas is grijs en ijsblauw gekleurd. Wat de vaas zo uniek maakt, is de aparte structuur van het glas. Hierdoor krijgt de vaas een bijzondere uitstraling. De design vaas Kopenhagen geeft uw ruimte echt wat extra’s. Deze mooie vaas is verkrijgbaar vanaf  €64,95.

Weet jij al voor welke design vaas u kiest?

Recente blog artikelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.