De leukste winterlaarzen

De leukste winterlaarzen gezocht? Als je op zoek bent naar laarzen, heb je vrij veel soorten laarzen om uit te kiezen. En dat maakt het soms ook zo lastig om het juiste paar te vinden. Geen nood, want wij hebben de leukste...

Winterlaarzen gezocht? Wij zetten de leukste winterlaarzen op een rijtje

De leukste winterlaarzen gezocht? Als je op zoek bent naar laarzen, heb je vrij veel soorten laarzen om uit te kiezen. En dat maakt het soms ook zo lastig om het juiste paar te vinden. Geen nood, want wij hebben de leukste winterlaarzen voor je op een rijtje gezet die dit jaar helemaal in zijn. Van afzaklaarzen tot paardrijlaarzen, in dit artikel komen ze allemaal voorbij. Lees snel verder en ontdek de leukste winterlaarzen van dit moment.

Afzaklaarzen

Deze winter zijn afzaklaarzen helemaal on trend. Dit zijn ook wel laarzen die losjes om je been zitten. Hierdoor lijken ze ietwat af te zakken. En wat al helemaal top is: deze laarzen laten je benen een stuk langer lijken. Ook kun je ze eenvoudig met diverse outfits combineren. Doe er een mooie skinny jeans boven of combineer ze met een velvet midi rok.

Overknee laarzen

Ook overknee laarzen zijn erg leuke laarzen. Deze laarzen werden al eerder gezien en wel tot net iets over de knie. Nu mogen ze net een stukje hoger en strakker zijn. Je kunt deze laarzen perfect combineren met een mooi jurkje of een midi rok. Ook met een skinny jeans staan deze boots werkelijk geweldig. Met overknee laarzen geef je je outfit een chique uitstraling.

Kleur, kleur, kleur!

Ook laarzen met een felle kleur zijn helemaal in. Natuurlijk zit je altijd goed met bruine of zwarte boots, maar met laarzen in een felle kleur kun je echt een statement maken. Of je nu kiest voor rode, groene, blauw of gele laarzen, alles is mogelijk. Weet jij al welke kleur laarzen je kiest?

Witte laarzen

Witte laarzen zie je in steeds meer etalages terug. En dat is niet zonder reden, want deze laarzen zijn helemaal on trend. Ga voor witte Chelsea boots of ga voor een mooie witte afzaklaars, zodat je twee trends met elkaar kunt combineren. Naar verwachting zal deze trend ook nog lange tijd in blijven, dus volgend jaar kun je ze gewoon weer uit de kast halen. Ideaal toch?

Paardrijlaarzen

Paardrijlaarzen zijn onmisbaar in jouw garderobe. Net als de quilted jackets en zadeltassen zijn paardrijlaarzen op dit moment helemaal in. Ga voor mooie bruine of zwarte paardrijlaarzen of pak uit met paardrijlaarzen in een opvallende kleur, zoals roze, rood, blauw of groen. Deze boots kun je perfect combineren met verschillende outfits, waardoor ze van ons een extra pluspunt krijgen.

Veterlaarzen

Misschien ken je de tv-serie Bridgerton wel? Deze prachtige laarzen zijn hier van afgeleid. Veterlaarzen zijn ook wel laarsjes met veters. En dan geen stevige veters, maar smalle en vrouwelijke exemplaren. Combineer de laarzen met een mooie lange rok, een midi rok of met een gave jurk. De veterlaarzen mogen zeker gezien worden!

Weet jij al welke laarzen jouw favoriet zijn? Ga eens op zoek naar een leuke schoenen webshop en bestel het leukste paar laarzen!

Recente blog artikelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Opbrengst zonnepanelen feature image 01

Opbrengst zonnepanelen

Wanneer je besluit een aantal zonnepanelen te kopen om deze op het dak van je huis te laten plaatsen, dan heb je hoe dan ook te maken met een flinke investering. Men zegt dat je deze investering in pakweg vijf tot tien jaar terugverdient, maar het liefst wil je natuurlijk wat preciezer weten…

Lees verder »
Lindeman schuttingen feature image 01

Vernieuw uw schutting: tips

Wanneer de huidige tuinomheining van uw woning niet meer voldoet of als u de tuin van uw nieuwbouwhuis compleet nieuw mag inrichten, dan zijn dat bij uitstek de momenten waarop u zich kunt gaan oriënteren op de aanschaf van een nieuwe schutting.

Lees verder »